tootmiloe

 

Formverk Living – suunnitteleva sisustusliike

Tervetuloa myymäläämme Helsingin keskustaan, Annankadun ja Kalevankadun kulmaan! Kahdesta kerroksesta löydät ajattoman kauniit kalusteet, matot ja valaisimet sekä pientavarat.

Sesongit vaihtuvat ja myymälä muuttuu niiden mukana. Tule katsomaan upeat uutuudet Euroopasta, vaihtuvat värit ja inspiroivat tekstiilit. Löydät varmasti myös Formverk Livingin kodikkaan klassisuuden ja upean oman mallistomme.

Haluat ehkä panostaa laadukkaisiin keittiövälineisiin, upeisiin vuodevaatteisiin tai keksiä täydellisen lahjan. Saatat tehdä löytöjä tai vain katsella kaunista ympärilläsi – tervetuloa!  

Palvelut

1

Sisustussuunnittelu

Sisustusmyyjämme auttavat sinua kodin tärkeimmissä valinnoissa tai aivan pienissä pulmissa. Voit varata ajan tai juosta sisään, saat aina apua ammattilaiselta. Tule keskustelemaan kanssamme ja katsomaan valikoimiamme — kalusteet, matot, valaisimet, sisustuksen pientavarat ja kodin tekstiilit löytyvät täältä. Mikäli haluat tarkemman sisustussuunnitelman, ota pohjapiirros mukaasi tai tilaa suunnittelija kotiisi. Teemme ehdotuksen yhdestä huoneesta tai kokonaissuunnitelman isommastakin kohteesta. Sisustamme omilla tuotteillamme, joten räätälöidyt mittatilausratkaisut löytyvät helposti. Ammattilaiset ovat sinua varten.

2

Asennuspalvelu

Palveluumme kuuluu omien kalusteidemme asennus á 50 euroa/tunti/asentaja sis. alv 24 % pääkaupunkialueella. Asiakas maksaa ainoastaan paikan päällä kuluvasta ajasta, matkoista emme veloita.  Tarvittaessa voimme tarjota asennuspalvelua myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella. 

3

Kuljetus

Kuljetuspalvelumme kattaa pääkaupunkialueen ja maksaa 70 euroa, sisältäen alv 24 %. Hintaan kuuluu tuotteiden sisään kanto, sohvien jalkojen kiinnitys ,paikoilleen asettaminen sekä pakkausmateriaalin poisvieminen. Tarvittaessa voimme hoitaa vanhojen kalusteiden poisviennin maksua vasten. Kuljetuksista pääkaupunkialueen ulkopuolella annamme erikseen tarjouksen.